Σαλτσες του Κοσμου .Πως να φτιαξω Sanbaizu JAPAN

Το Sanbaizu είναι μια ιαπωνική σάλτσα που παρασκευάζεται από ξύδι, σάλτσα σόγιας και mirin (ένα γλυκό κρασί από ρύζι). Χρησιμοποιείται συχνά ως καρύκευμα ή μαρινάδα για πιάτα με ψάρια και θαλασσινά. Για να φτιάξετε την Sanbaizu, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά: 1:

Συστατικά: 1:

1/4 φλιτζανιού ξίδι από ρύζι
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας mirin
Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε το σιμιγδάλι για να φτιάξετε το σιμιγδάλι και να το ανακατέψετε:

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε το ξίδι ρυζιού, τη σάλτσα σόγιας και το mirin.
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν πλήρως τα υλικά.

Χρησιμοποιήστε τη σάλτσα ως καρύκευμα ή μαρινάδα για το πιάτο που επιθυμείτε.

Σημείωση: Μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναλογίες των συστατικών ανάλογα με το γούστο σας. Για ένα πιο γλυκό Sanbaizu, μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο mirin. Για μια πιο αλμυρή γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγη περισσότερη σάλτσα σόγιας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πρέζα ζάχαρη, αν προτιμάτε μια ελαφρώς πιο γλυκιά σάλτσα. Απολαύστε το!

Στο προηγουμενο αρθρο μιλησαμε για Σαλτσες του Κοσμου .Πως να φτιαξω Mắm nêm, VIETNAM.

Ισως σε ενδιαφερει και αυτη η κατηγορια ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

Post a Comment

0 Comments