Τηγανητά μπαστουνάκια τυριού μοτσαρέλα TGI Friday's
Τα τηγανητά μπαστουνάκια μοτσαρέλας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ορεκτικά . Μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα απολαύσετε στο σπίτι σας σαν το TGI Fridays.
Το φαγητό που θα φτιάξετε είναι ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά που έχετε δοκιμάσει:
Τηγανητά μπαστουνάκια μοτσαρέλας Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά-Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά-Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά -Μερίδες: 4
Συστατικά
1 κιλό τυρί μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 φλιτζανιού κορν φλάουρ
2 φλιτζάνια ιταλική φρυγανιά
1 φλιτζάνι γάλα
φυτικό λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
Κόψτε το τυρί σε μακρόστενες φέτες πάχους περίπου 3/8 ίντσας.
Ανακατέψτε το αλεύρι και το κορν φλάουρ σε ένα μπολ.
Τοποθετήστε μια φέτα τυριού στο αλεύρι, στη συνέχεια βουτήξτε τη σε ένα μπολ με πλήρες γάλα και στη συνέχεια βουτήξτε τη στη φρυγανιά.
Τινάξτε την περίσσεια της φρυγανιάς και τοποθετήστε το ξυλάκι μοτσαρέλας σε μια σχάρα.
Επαναλάβετε μέχρι όλα τα μπαστουνάκια τυριού να έχουν βουτήξει μία φορά. Απορρίψτε το αλεύρι.
Τοποθετήστε τα μπαστουνάκια τυριού ξανά στο γάλα, έπειτα στη φρυγανιά για δεύτερη φορά και τινάξτε τα από τη φρυγανιά.
Ζεσταίνετε το φυτικό λάδι στους 350 βαθμούς για το τηγάνισμα.
Ρίξτε μερικά μπαστουνάκια τυριού στο καυτό λάδι και τηγανίστε τα μέχρι να ροδίσουν. Αυτό δεν πρέπει να πάρει περισσότερο από 1 λεπτό.
Αφαιρέστε τα μπαστουνάκια τυριού από το λάδι και τοποθετήστε τα σε μια σχάρα.
Επαναλάβετε το τηγάνισμα σε παρτίδες με τα υπόλοιπα παναρισμένα μπαστουνάκια τυριού.
Σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα μαρινάρα.
Στο προηγουμενο αρθρο μιλησαμε για ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.TGI Friday's Jack Daniel's Dipping Sauce.
Ισως σε ενδιαφερει και αυτη η κατηγορια ΣΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
0 Comments